Na društvenim mrežama, ali i portalima, godinama možemo pronaći mnoštvo životnih ispovijesti koje nas definitivno znaju izbaciti iz kolosijeka. Žene su uglavnom te koje dijele vrlo intimne ispovijesti iz svog života, neke je čak teško pronaći u scenarijima španskih ili turskih sapunica. Dakle, sljedeća priča dolazi iz Engleske, tačnije Birminghama, gdje Tracy Middletown priča svoju vrlo tešku životnu priču, i to je za nju definitivno bila velika lekcija.

Naime, ona je kao mala bila ostaavljena od svoje majke, a usvojili su je novi roditelji, koji su inače iz Škotske:“Ponašala sam se kao 20-godišnjakinja, iako sam imala samo devet godina. Počela sam da pijem, ad uzimam nedozvoljene supstance, te se i družim sa starijim osobama” – započela je Tresa u svom obraćanju svojevremeno.

 

Ona je otkrila svijet odraslih sa samo 11 godina i izgubila nevinost, a od 13 prijatelja primijetila je da ima tijelo odrasle žene. Tada joj je prijateljica iskreno rekla da je stanje za koje je mislila da je kupila drugačije. Porodila se, a vidjevši da ne može sama o sebi, socijalna radnica je odlučila da joj oduzme ćerku, koja sada ima 28 godina.“Nadam se da ću jednog dana uspeti da povratim svoju ćerku! Želim da zna da je puno volim i sve bih uradila za nju! Za mene će biti strašan dan onda kada sazna da je njen ujak zapravo i njen otac. Nadam se da neće biti ljuta na mene…-” izjavila je Tresa.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here