Svaka primjena koja uključuje podmazivanje i njegovanje tijela prakticira se prije spavanja i ostavlja se da djeluje tijekom noći. Kada su u pitanju zglobovi, nakon podmazivanja treba ih zamotati nakon ove smjese. Ovu ljekovitu mast možete koristiti za liječenje bronhitisa, otitisa, angine, oteklina, opeklina, modrica, otvorenih rana, kao i raznih ženskih bolesti, hemoroida, pa čak i gangrene, piše jedan portal koji je namjenjen samo za žene.

Kada je recept za ovu mast objavljen na jednom popularnom ruskom sajtu alternativne medicine, svi su poludjeli za njim, svi su ga htjeli imati. Nije ni čudo, jer je vrlo lako pripremiti i vrlo učinkovit i u stanju je izliječiti mnoge tegobe u vašem zdravlju.

Ovu ljekovitu mast možete koristiti za liječenje bronhitisa, otitisa, angine, oteklina, opeklina, modrica, otvorenih rana koje krvare, otvorenih rana na rukama i nogama, upale jajnika, trofičnih ulkusa i raznih ženskih bolesti.Ovisno o bolesti, za vanjsku upotrebu trebali biste je namazati, nanijeti mast ili trljati. Može se koristiti i interno – pola žličice tri puta na dan prije jela. Sve što vam treba je jedno jaje, 400 ml biljnog ulja (poput kantariona) i komad pčelinjeg voska (oko 60 grama).

Priprema:

Skuhajte jaje i izvadite žumanjke, ne trebaju vam bjelanjci za ovaj jako korisni recept. Žumanjke jako izmješajte na pladnju i ulijte ulje u limenu šerpu. Dodajte i vosak, pa stavite na tihoj vatri i pričekajte da se vosak rastopi. Kad se čuje pucketanje, uzmite žumanjke i malo umočite prste u ulje s voskom. Ulje će se početi pjeniti, zato budite spremni brzo skinuti tavu s vatre.

Nakon što se ulje istopilo, vratite ga ponovo na ringlu. Nastavite dodavati žumance pred kraj, neprestano miješajući žlicom. Smjesa će promijeniti boju i postati tamno smeđa.

Preporuke