Andrija je svojevremeno važio za jednog od najtalentovanijih mladih glumaca, posebno zbog svog rada u zahtjevnim pozorišnim ulogama.Poznati glumac Andrija Milošević otkrio je tajne svog uspeha. Talentovani srednjoškolac, Andrija je kao mlad otišao od kuće da bi studirao na Akademiji na Cetinju. Još kao student, Andrija je počeo da stvara ime. Priznaje da je u jednom trenutku toliko radio i u Beogradu i u Podgorici da je praktično živio u vozu.

– U srednjoj muzičkoj sam video da ima dečje pozorište u koje sam ja hteo da uđem. Nije u tom trenutku bilo predstava u Nikšiću, bilo je samo par glumaca i nije bilo scene. Nisam gledao nijednu predstavu i odjednom sam se našao u glumi. Ne znam kako – kaže Milošević gostujući u emisiji Milana Kalinića.

Iako mu i danas govore da je uvek bio kao i sad, kaže da se ničeg ne seća.- Dolazi Boro Stjepanović i priča se o tome da će se otvoriti Akademija na Cetinju. On je osnovao Sarajevsku akademiju, i u tom trenutku za mene ništa više nije postojalo sem da upišem to. Nisam znao ni šta je gluma. Živeo sam tada kod babe i strica, saznao sam šta treba, za noć sam naučio tri teksta. Išao sam do kraja i tu nije bilo priče. Mislio sam samo ako ne budem primljen neću se više nikada pojaviti na prijemnom – kaže Andrija.

Andrija je svojevremeno važio za najtalentovanijeg mladog glumca, koji je briljirao u zahtjevnim pozorišnim ulogama.Andrija je bio veoma popularna osoba, ali nikada nije bio arogantan ili preziran prema drugima.- Nikada nisam osetio ogorčenje i pizmu ljudsku. Neke stvari su me pogodine, ali sam išao ka tome da ja radim šta ja hoću i da me ništa ne može zaustaviti – kaže Andrija.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here