Mediji u Srbiji pre mesec dana su vrveli od vesti o novoj romantičnoj vezi popularnog voditelja Ognjena Amidžića. Ova vijest stigla je nakon Amidžićevog razvoda od njegove druge supruge, manekenke Danijele Dimitrovske, sa kojom dijeli sina po imenu Matija. Priča je dobila široku pokrivenost u raznim medijima širom zemlje.

Objava njihovog razvoda šokirala je javnost jer su Danijela i Ognjen ranije važili za savršen par i bili su u braku više od deset godina. Mnogo se spekulisalo o razlozima njihovog razlaza, ali se na kraju otkrilo da je Ognjen u vezi sa svojom mnogo mlađom koleginicom Minom Naumović. Mina je poznata po svom segmentu u Ognjenovoj emisiji Amidži Show, u kojoj gostima postavlja škakljiva pitanja pod nazivom “Pazi Minu”. Mnogi su vjerovali da je Mina uzrok razvoda.

Uprkos tome što su zamoljeni za komentar, obe osobe su odbile da kažu bilo šta osim da potvrde da su trenutno u romantičnoj vezi. Nakon ove potvrde, Mina je privukla široku pažnju na različitim medijskim platformama i prikupila sve veći broj pratilaca na stranicama društvenih medija. Njihova veza počela je u isto vreme kada se Mina pridružila ekipi koja radi na emisiji, a komšije su javile da se već uselila u njegovu rezidenciju na Dorćolu.

Čini se da nema problema s Matijom da prihvati novu ženu u životu svog oca, a Danijela se odlučila kloniti razgovora o romantičnim aferama svog supruga. Mina je prilično aktivna na raznim platformama društvenih medija i često dijeli slike, od kojih je jedna nedavno izazvala poprilično pomutnju. Ova konkretna slika prikazuje je kako leži u krevetu, a u natpisu je otkrila da je snimljena u hotelskoj sobi u Istanbulu, gdje su ona i Ognjen otišli na odmor.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here