Estradne ličnosti zaista zauzimaju naslovnice svih časopisa i o njihovom životu se zna dosta toga. No kao i u svemu postoje dvije grupe estradnih umjetnika. Jedni koji svoje živote daju kao na pladnju, te do same srži smo upućeni u njihove živote, te ona druga grupa estradnih umjetnika koji svoje živote kriju daleko od očiju javnosti.

Poređenja radi, s jedne strane imamo Jelenu Karleušu o čijem životu znamo zaista dosta toga, te čiji brak i ne može da se nazove idealnim. Ona i njen suprug Duško Tošić su često punili naslovnice raznih časopisa radi svog nevjerstva. Njih dvoje su konstatno bili predmet pisanja jer su postojali dokazi da su jedno drugo varali a ipak su se predstavljali u medijima kao sretna i vrlo brižna porodica. No izgleda da je dosta tu stvari fotošopirano, baš kao i fotografije.

Jedan umjetnik se posebno izdvaja, kada je estradna scena u pitanju a to je Nedeljko Bajić Baja. On je umjetnik sa zaista dugim nizom godina na estradi, a može se pohvaliti da mu je karijera zaista uspješna. Mnogi slušaoci smatraju da je on jedan veliki gospodin.

Što se njegovog ljubavnog života tiče, on je u sretnom braku sa djevojkom koja je glumila u njegovom spotu. Ljubav se odmah rodila, a njih dvoje su u sretnom braku. Uplovili su u bračne vode odmah nakon nekoliko sastanaka. Njeno ime je Sanja, a Baja sa Sanjom ima brak i dvoje djece.

Njihov brak je zaista jedna lijepa priča o kojoj se vrlo malo zna, jer Sanja ne voli medijsku pažnju.