Popularna glumica bila glavna prostituka, plaćali su najviše za nju: Partnerka uhapšenog makroa otkrila ko su bili njeni klijenti, a i koga su podvodili - Lifesytledom

Popularna glumica bila glavna prostituka, plaćali su najviše za nju: Partnerka uhapšenog makroa otkrila ko su bili njeni klijenti, a i koga su podvodili

POSLIJE HAPŠENJA NAJVEĆEG MAKROA IZ REGIJE, MIHAILA MAKSIMOVIĆA, POJAVILA SE INFORMACIJA U MEDIJIMA DA JE KLIJENTE ZA VIP PROSTITUCIJU NABACIVALA I JEDNA POZNATA OSOBA IZ BEOGRADA, RADI SE O MODNOJ KREATORKI.

Radi se o dizajnerici koja je uspješnu saradnju ostvarivala sa uhapšenim kraljem elitne prostitucije Mihailom, u njegovom laptopu je pronađena razgranata mreža saradnika. Nije jedina žena u svijetu mode poznata kreatorka koja se odlučila da radi takav ponizan korak da podvodi mlađahne djevojke.

Jedna poznata dama je radila to nekoliko godina prije nego će njeno mjesto zauzeti ona. Radila je za medije dugo, pa je imala veliki broj kontakata, otkrio je naš sagovornik.

Počelo je devedesetih godina, radila je dugo za medije, tako je među uticajnim ljudima brojne kontakte stekla. Sve je krenula posredstvom jedne modne agencije, prvo je biznismenima mlade djevojke podvodila, a sportistima i političarima je također, kasnije je i nepoznate dame uvela u ovaj biznis.

Slavnih glumica, pjevačica, voditeljica je bilo navodi sagovornik, dodaje da su klijenti u jednom poznatom hotelu se nalazili sa prostitutkama koji ne postoji danas više.

Sve što se radi danas, povezano je sa prostitucijom, isto se tako prije trideset godina radilo, samo se nije u medijima pisalo tad. Niti je društvenih mreža bilo, kao ni rijaliti programa, sve je skrivenije prolazilo.

Categories: Najnovije

Leave A Reply