PONOVO SE OGLAŠAVA DAVOR DRAGIČEVIĆ, svi se za glavu hvataju: "Evo šta vam se to sprema, ali moram da vam kažem ovo" - Lifesytledom

PONOVO SE OGLAŠAVA DAVOR DRAGIČEVIĆ, svi se za glavu hvataju: “Evo šta vam se to sprema, ali moram da vam kažem ovo”

Nakon što je izvršen napad na Dragana Lukača, tada je ministar iz policije na jednoj od grupa Pravda za Davida sa nepoznate lokacije se oglasio otac od Davora Dragičevića, odnosno otac od ubijenog momka Davida Dragičevića.

b3237abf-dragicevic-davor

“Iza svakog saopštenja od Čvoke i Burle da je ko zna u toku jedna od likvidacija na Davida Dragičevića! Današnjom samom sjednicom od VSTS se to i potvrđuje. Ubili ste mi dijete!

Meni zatvor spremate kao i likvidaciju. Moje dostojanstvo i mir više meni svrhe nemaju, kao ni nikakvog značenja u životu.

david6

Ja ću da krenem putem svojim, do kraja za svog Đakca. Istina je – da vrh mupa iza ovog brutalnog ubistva stoji od mog sina Davida Dragičevića, Vrećo tužioc, Bajić, Leptir, Mitrović. Burle kao i Čvoka za mene veliku odgovornost i direknu nose.

suzana-i-david

Vi možete da ubijete jedino moje i više ništa, ja do kraja idem. Od svih ovih cjelokupnih institucija dijete moje i ja dobiti pravdu nećemo moći nikada, ali naravno ja ću da je dobijem, pa za tebe jedini moj sine, za tebe moja dušo, ja ću da idem sve do kraja ili nikako” – tako nam navodi Davor Dragičević u jednom od svojih saopštenja, a koje je Suzana Radanović objavila na grupi Facebook-a “Pravda za Davida”.

 

Categories: Najnovije,Vijesti,Zanimljivosti

Leave A Reply