Ne kaže se bez razloga, nisi postao čovjek ako nisi postao roditelj. To je svakako jedna jako zahtjevna uloga koji nosi puno odricanja i truda, ali sa druge strane donosi vam ono nešto drugo koje se ne može platiti novcem. To je svakako ljubav, emosije i nešto sa čime ste ispunjeni cijeli svoj život. Da li ste vi roditelj, i kako se ophodite prema svome djetetu? Da li ste uopšte i dobar roditelj? To je pitanje koje vam postavljamo u današnjem članku?Na društvenim mrežama i internetu imamo uvijek jako veliki broj video zapisa koji pokazuju jako simpatične odnose na relaciji roditelj-dijete. Tu imamo dosta rođendanskih proslava, koncerata, spremanja zajedničkih ručkova i čega sve ne. Danas vam donosimo jedan i više nego poseban video klip koji nam pokazuje koliko jedan roditelj može biti brižan i pažljiv. 

Oni su zajedno gledali jedan film kao cijela porodica, da bi u jednom trenutku otac sa kćerkom otišao u kuhinju ne bi li majci i sestri napravili neki brzi sendvić. Pošto ih nije bilo malo duže vremena, odlučila je majka poći u kuhinju da vide gdje su zapeli, i zašto ih toliko uopšte nema. Ona se zaprepastila od viene scene, jer je vidjela svoga muža koji je plesao sa svojom kćerkom, dok je pravio doručak. 

Nije bio ni svjestan da ga je supruga svo vrijeme snimala sa leđa. Prelijep jedan video zapis, a od vas očekujemo da nam kažete šta mislite u vezi njega.

Preporuke