Kao rodom s Kosova i Metohije, često daje svoje mišljenje o aktualnim temama u regiji. Rođena na Kosovu i Metohiji, često govori o aktualnostima i temama vezanim za svoj rodni grad.

 

Pjevačica u listopadu planira solistički koncert u Beogradu. Tijekom svoje karijere njegovala je autorsku glazbu i suvremeniji zvuk. – Ljudi me sigurno prepoznaju po izvornim pjesmama, ali ja sam tip koji može sve da otpjeva, ali pjevam i novije pjesme svojih kolega – kaže Cakana pjevačica često s ponosom ističe da je iz Leposavića, a sada je otkrila da voli da ide. vratila se u svoj rodni grad da posjeti majku.

 

 

– Često dolazim u svoj Leposavić kako bih bila uz mamu i posvetila joj što više pažnje. Prije su bila općenito druženja, a sada se to svelo na moju kuću i vrijeme provodim s najdražima. U tom dijelu Kosova stanje je mirno, bez ikakvih problema i neugodnosti – otkrio je Kakana.

 

Dragica se osvrnula i na trenutnu situaciju u južnoj srpskoj pokrajini i ima li problema s ulaskom u pokrajinu. – Sada ne, ali nekada su svi pisali, ali na kraju se sve posložilo. Tada je KFOR prvi put ušao na našu granicu. Tada su mi razbili cijeli auto, ali su mi platili sav novac. Sav stres koji sam proživjela, skupo sam platila – zaključuje Cakana

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here