Što se tiče današnjeg članka u njemu ćemo pričati o jednoj jako privlačnoj temi, a vjerujemo kako vas je barem jednom sve interesovalo kako to izgledaju neki bliži ljudi poznatih zvijezda sa Balkana.
Do sada smo tome pisali nebrojeno puta, a svakako vas je najviše zainteresovala ona priča u kojoj smo vam predstavili kćerku Sašu Popvića, za koju se može slobodno reći da je poprilično ružna.

Naime, vrlo dobro je poznato i to da oni svoje nasljednike kriju jako dobro od očiju javnosti i tako se dugo vremena nije moglo znati ni ko je kćerka predsjednika Aleksandra Vučića, ali se nije to moglo sakriti.

I dalje ćemo ostati u politici, a u ovom članku idemo do Republike Srpske i Milorada Dodika koji je tamo glavna faca, koji je u zadnje vrijeme postao i član predsjedništva Bosne i Hercegovine.

Kada je on u pitanju poznato je da on ima jednu veliku porodicu i sina koji je pojavljuje stalno u medijima, a njegov sin trenutno je predsjednik Igokee poznatog košakraškog kluba u Bosni i Hercegovini, međutim, kada je u pitanju njegova kćerka ona je radila za jedan medij i bila direktorica Radija Igokea, a sada se nalazi u kancelariji Željke Cvijanović

Ne trebamo puno da naglašavamo to kako je ona došla do te pozicije kada znamo da je sigurno preko oca, a kada pogledate malo njene slike vidjet ćetr da ona mnogo liči na svog oca.

Vaš komentar?

Preporuke