On je bio jedan od najvećih legendi rijaliti programa svih vremena, čovjek koji je bio zabavan do srži, ali u isto vrijeme neiskvaren, pa samim time nije znao kako da se snađe u svemu što ga je zateklo u svijetu slave. Naime, pokojni Ekrem Jevrić postao je poznat bukvalno preko noći i to sa svojom pjesmom Kuća, po’so, po’so, kuća, koja je postala već kultni hit i to ne samo na srpskom nego i na engleskom jeziku. Ekrem je bio jedan i jedini, iako se poslije njega pojavljivala masa ljudi, on je jedinstven po tome što je u svojoj osnovi bio dobar čovjek i neiskvaren, pa tako nije znao ni iskoristiti određene situacije u svoju korist.

Ekrem je bio na Farmi, gdje se sprijateljio sa dosta ljudi, a svi smo ga zapamtili po tome što nikada nije volio svađe i prepiranja, a isto tako se uvijek bojao svoje Igbale, šta će reći kada izađe zbog nekih situacija na farmi. Iako je Ekrem bio vrlo popularan, njegova supruga Igbala nije voljela nikad da se eksponira javno previše, pa se prvi put pojavila u emisijama u sklopu rijalitija. Iza sebe je ostavio i četiri sina koja je dobio iz braka sa Igbalom, a oni su: Verdin, Enis, Hajrudin i Berat.

Ipak, jedan od njegovih sinova je zapravo postao veoma popularan i to bez očevog imena. Naime, Verdin je jedan od najpopularnijih Ekremovih sinova, a mnoge žene ga smatraju savršenim muškarcem. Iako dosta ljudi kaže kako liči na Ekrema, istina je da imaju slićnosti, ali je Verdin mnogo krupniji i nabildaniji. On inače radi u jednoj tvrtci za zaštitu i obezbjeđenje, a u slobodno vrijeme kača zanimljive slike na društvene mreže.

Preporuke