Pojavile se Janine stare slike dok joj ni grudnjak nije trebao: Tek kad vidite kakav je nos Šako Polumenta prije imao, na ovome se itekako trebaju zahvaliti plastičaru (Foto) - Lifesytledom

Pojavile se Janine stare slike dok joj ni grudnjak nije trebao: Tek kad vidite kakav je nos Šako Polumenta prije imao, na ovome se itekako trebaju zahvaliti plastičaru (Foto)

Činjenica je da su brojne domaće pjevačice odlučile da im je od izuzetno velikog značaja da osim što publiku impresioniraju svojim vokalnim sposobnostima, da osim toga ujedno i dobro izgledaju. Tako je danas na domaćoj muzičkoj sceni prisutno itekako mnogo pjevačica koje zaista oduzimaju dah gdje god da se pojave, ali isto tako, mnogi se slažu da su neke od njih uspjele još dodatno da pokvare svoj izgled, te da su samo postigle suprotan efekat od željenog.

Kada je u pitanju domaća pjevačica Jana ona se u svakom slučaju dosta promijenila od toga kako je izgledala na početku svoje karijere. Ono što je pomalo zanimljivo jeste što nije teško primjetiti da je Jana na početku svoje karijere imala mnogo manje poprsje nego što je to danas slučaj, kad važi za jednu od najatraktivnijih domaćih pjevačica.

Kako god, iako se mnogi slažu oko toga da je ona i tad važila za privlačnu damu, činjenica je da je ona danas uspjela da izgleda mnogo bolje nego što je to prije bio slučaj. Pišite nam u komentarima svoje mišljenje o ovoj pjevačici, koju inače mnogi simpatišu zbog toga što je izuzetno simpatična, a uz to ima i brojne hitove.

Publika je voli, a mi bismo rado čuli i šta vi mislite o njoj. Da li je inače simpatišete ili nikad niste bili neki veliki fan njene muzike? Ostanite uz nas, kako vam donosimo i brojne druge zanimljive postove koji bi vam se mogli dopasti! Hvala što nas pratite iz dana u dan!

Loading..

Categories: Showbizz

Leave A Reply