Pjevačice Jelena Karleuša i Viki Miljković su često znale da se raspravljaju oko žiriranja u Zvezdama Granda i mnogim ljudima se tako učinilo kako one nisu u dobrim odnosima. Ipak, to nije baš tako jer kada se ugase kamere se ove dvije pjevačice odlično slažu i svemu tome u prilog govori da je Jelena angažovala koleginicu oko uređenja vile na Dedinju.

Tu vilu je suprug od Karleuše Duško Toić kupio od Dragana Stojkovića Piksija, a oznato je i da će Viki sa svojim suprugom Draganom Taškovićem Tašketom u skorije vrijeme krenula u biznis prodavanja nekretnina i uređenja enterijera, pa joj je među prvim klijentima Jelena Karleuša.

Jelena je sigurno htjela da njen dom na Dedinju bude najljepši, a sve to se vidi po tome da nisu žalili novac da bi je uredili kako treba. Karleuša sada ima mnogo obaveza i ona nije baš stigla da se bavi sa svim tim sve do sada, a nakon što je vidjela da je Viki počela svoj novi biznis, onda je to vidjela kao savršenu priliku da bi je sredila.

Oni se dogovaraju uveliko oko detalja sređivanja njene vile, a Jelena je objasnila Viki kako bi ona htjela da to njen dom izgleda pa su se one odmah predale poslu i kako neke priče govore da je navodno počelo sa naručivanjem materijala iz Turske i Italije.

Njihovo dvorište krasi jedan bazen, a isto tako postoje priče kako će praviti ljetnikovac gdje bi porodica sigurno mogla provoditi puno vremena. Pjevačica je htjela da se napravi jedan ogromni garderober za koji se može reći da je veličine kao prosječni stan, pa će u to trebati stati i cipelarnik gdje bi moglo stati 500 pari obuće.

Advertisement