Marija Šerifović jedna je od najboljih pop pevačica u Srbiji i čitavom regionu. Veliki uspjeh postigla je 2007. godine kada je pobijedila na Eurosongu sa pjesmom Molitva. Šerifović je godinama stalni član žirija i mentor u Zvezdama Granda. Poznato je i da je pripadnik LGBTiQ populacije, ali nikada nije viđena sa osobom za koju bi se moglo reći da je u vezi. To je dovelo do spekulacija medija o njenom statusu u vezi.

Njih dvoje su tokom saradnje postali dobri prijatelji, a Džela je nakon toga često bila gost na Marijinim koncertima. Zajedno su bili na turneji po Americi prije izbijanja pandemije koronavirusa. Džeila trenutno studira u Španiji, u Barseloni, ali i dalje koristi svaku priliku da dođe u Bosnu i Hercegovinu i Srbiju. Nedavno je gostovala u jednoj od Grandovih emisija gde je promovisala svoju novu pesmu i spot “Sparta”.

Tako se iza scene Džejla srela i sa Matijom, te je bilo vidljivo da obje uživaju u susretu, da su raspoložene i nasmijane, te su se u nekoliko navrata i zagrlile, ali, po mnogima, među njima dvjema nema emotivne veze, samo prijateljske, a za njen odnos sa Marijom Džejla je otkrila i ovo:” Marija je prije svih vidjela novi spot i čula pjesmu. Kada je ona rekla da je ovo odlično, svi smo bili sretni i eto. Od nje smo dobili amin.”

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here