Sinoć je preminuo pevač Nemanja Vuković. Pevač Nemanja Vuković (22) sinoć je na magistralnom putu Šid-Beograd, u blizini Dobanovačke kružnice, doživeo strašnu nesreću kada je izleteo sa puta i udario u barijeru. Sumnja se da je napustio vozilo i krenuo da prelazi put kada ga je udario autobus koji je išao iz pravca Banjaluke. Fočanin Nemanja se sa 18 godina takmičio u “Zvezdi Granda” i nakon toga njegova karijera je krenula.

 

“Neposredno pre jezive nesreće nastradali N.V. je imao nezgodu kada je automobilom marke ” volksvagen” dok se kretao iz smera Beograda ka Šidu sleteo sa puta i udario u zaštitnu ogradu. Potom je, kako se sumnja, izašao iz vozila i pokušao da kao pešak pređe trake auto puta namenjene za suprotni smer, odnosno iz Šida ka Beogradu” – obajsnio je izvor Informera upoznat sa slučaje.

“N.V. je od zadobijenih povreda preminuo ubrzo pošto ga je autobus udario. Smrt je konstatovao lekar Hitne pomoći koji je sa svojim timom ubrzo bio na mestu nesreće. Nikom nije jasno iz kog razloga je hteo da pređe na drugu stranu. Možda je bio u stanju šoka ili je nešto drugo bilo u pitanju.”

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here