Svi se pitaju kakvu povijest ima njihova kuća, i ko je uopšte životu ranije. Uostalom, neki su ljudi pronašli nevjerojatne artefakte i blaga u svojim podrumima i potkrovljima, pa zašto bi vaša kuća bila drugačija? U stvarnosti, većina nas živi u običnim kućama u kojima ništa ne možemo pronaći. 

Kuća Alexandra Poulosa bila je iznimka. Ono što je pronašla na tavanu bilo je daleko iznenađujuće od bilo kojeg obiteljskog artefakta ili nepoznate, dobre knjige, stvarno neviđeno do sada. Danas ima 43 godine i udana je, ali kao djevojčica često je maštala o sobama u kući kojih zapravo nije bilo.

 

Iako je voljela svoj dom, tamo nije mogla ostati zbog svih uspomena na svoje pokojne roditelje. Ali ona to nije ni bila spremna prodati. Umjesto toga, kuću je unajmila novoj obitelji i posjetila je samo ako je bila potrebna popravka. U podrumu je bilo potrebno mnogo prostora, a dok su radnici danima pokušavali obnoviti stvari, Aleksandra se jednostavno nije mogla otresti osjećaja da u toj kući ima nečeg tajanstvenog.

Godinama je njezina obitelj slušala glasine da je njihov dom stanica podzemne željeznice od koje su se robovi oslobađali. Do ovog trenutka nisu imali dokaze za to. Alexandra nije mogla vjerovati da je njezin dom dio značajne povijesti! Kad su radnici otvorili rupu koja je vodila do tajnog prolaza, nisu shvatili koliko je duboka. Ovo je trenutak kada su otkrili tajni prolaz.
https://www.youtube.com/watch?v=6yhMgCbtTlw&feature=youtu.be
Preporuke