Istinska iskustva pokojnog pjevača inspirirat će ga.U toku je snimanje filma “Sedmica” koji je baziran na istinitim doživljajima legendarnog dorćolskog slastičara Džeje Ramadanovskog.Pokojni Džej dobio je privilegiju da glumi Huseina Alijevića, poznatijeg kao Husa iz nekadašnje grupe “Beat Street”. Scenario je, kako navode iz kuće “Pelicula production”, napisao Stefan Bošković, a režija je povjerena Nemanji Ćeraniću.

Film će pratiti Dženov odnos s Marinom Tucaković i Aleksandrom Radulovićem Futom, koji su mu pomogli da postane uspješan u industriji zabave. Marina i Dže su godinama radili zajedno, ali su se prestali viđati nakon njegove operacije srca 2017. godine. Uvijek su ostali u kontaktu i prisjećali se lijepih trenutaka koje su proveli zajedno.

Scenarij za novi biografski film o Džeju navodno je vrlo precizan i opisuje njegov život od djetinjstva do uspona do slave. Oni koji su je čitali kažu da je u njoj vjerno prikazan Džejin život, pa tako i njegovih prijatelja s Dorćola.

Kako se navodi, do kraja ljeta bit će završeno snimanje filma o životu i radu velikog pjevača Džeja Ramadanovskog. Džej je preminuo od srčanog zastoja 6. prosinca. Liječnici Hitne pomoći pokušali su ga reanimirati, no nisu ga uspjeli spasiti. Iza sebe je ostavio brojne hitove od kojih je najpoznatiji “Nedelja”.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here