Plivat ćete u parama: Živjet ćete cijeli život u luksuzu ako ste rođeni u ovom horoskopskom znaku, među njima ima najviše milijardera - Lifesytledom

Plivat ćete u parama: Živjet ćete cijeli život u luksuzu ako ste rođeni u ovom horoskopskom znaku, među njima ima najviše milijardera

AdView, američka marketinška tvrtka na obali raznih studija, došla je provesti još jednu zanimljivu analizu i studiju, među kojima se rađaju znakovi milijardera.

Analizu su izvršili prema posljednjem Forbesovom popisu s najbogatijim ljudima, a prvo mjesto prema rezultatima analize zauzeli su oni rođeni u znaku Lava. Ljudi rođeni u znaku bika su na drugom mjestu, a Vagama je pripalo treće mjesto. Najgore su prošli ovnovi, koji su pronađene na posljednjem mjestu ovog popisa.

Među milijarderima s Forbesovog popisa, u znaku Lava je rođeno 28 njih, dok je 24 milijardera rođeno u znaku Bika, nakon čega slijedi Vage u čijem je znaku rođeno 23 milijardera. Na tom popisu, među ostalima, milijarder Sergej Brin, suosnivač Googlea, rođen u znaku Lava, i Mark Zuckerberg, koji je postao poznat kao tvorac Facebooka, rođen je u oznaci Bika, a slijedi je modna legenda Ralph Lauren u znaku Vage.

Dakle, ako se prosuđuje prema čestoj Forbesovoj listi i provedenoj analizi, najviše šanse da postanu milijarderi su oni koji su rođeni u znaku Lava, Bika i Vage. Zatim slijede Vodolija, Blizanci, Djevica i Jarac. Sličan postotak vjerovatnosti uspjeha dijeli i osoba rođena u znaku Ribe i Raka, dok manje mogućnosti za bogatstvo se daju osobama rođenim u znaku Strijelca, Škorpiona i Ovna.

Oni koji su rođeni u znaku Bika jednostavno su bili predodređeni da budu bogati! Još uvijek postoje četiri znaka koji su rođeni pod sretnim zvijezdama, i o tome možete više saznati ako kliknete na LINK OVDJE..

Categories: Zanimljivosti

Leave A Reply