Pjevačica ima samo 26 godina: Iznenadit će vas brojka njenih dosadašnjih ljubavnih partnera - Lifesytledom

Pjevačica ima samo 26 godina: Iznenadit će vas brojka njenih dosadašnjih ljubavnih partnera

U posljednjem intervjuu Katarina Grujić tvrdila je da do sada nije imala sreće u ljubavi, upravo zato što je podržavala svoje emocionalne partnere, kako bi joj se nakon pauze vratili sve to plijenom i neugodnostima.

– Znam da sam pod budnim okom javnosti, ali se pitam je li bilo mnogo toga što sam imao tri momka prije 26. godine. Što je s onim ženama koje rade za lov, pa svake noći mijenjaju pet muškaraca – pitala je Katarina u intervjuu za Hit Informer.

Kako je nedavno istaknula odnos s određenim Nikolom, koju je, kako se ona nekada isticala, htjela udati, Grujić je otkrila da je prevladala taj slom.

– Bilo mi je lijepo i mislila sam da je on čovjek koji me može pratiti, ali definitivno sam pogriješila. U početku je sve bilo super, imao je razumijevanja za mene, ali onda se promijenio. Odlučili smo prekinuti. Ljubomora je strašno opasna stvar i ja bježim od nje. Bilo mi je teško, ali prijatelji i obitelj su mi pomogli. Ne znam što da radim bez njih i zahvalna sam im ”, zaključila je pjevačica

Mnogi su se iznenadili kada su ovo čuli, šta vi mislite o tome svemu?! Sada je u vezi sa tuzlanskim biznismenom Semirom Junuzovićem, koji ima 27 godina.

Categories: Najnovije

Leave A Reply