Posljednjih nekoliko godina jedan od poznatijih i traženijih folk pjevača u našoj regiji je postao Slobodan Radanović. On se već dosta dugo bavi muzikom, ali je postao poznat nakon učešća u prvoj sezoni rijalitija Zadruga, kada je tu javno prevario svoju tadašnju suprugu Kiju Kockar sa Lunom Đogani. Nakon što se rijaliti završio, Sloba se razveo od Kije, ali nije ostao u vezi ni sa Lunom, te je prije nekog vremena ušao u brak sa Jelenom, koja je u drugom stanju te se njih dvoje uskoro trebaju naći u ulozi roditelja. U svome nedavnom razgovoru sa novinarima on je pružio podršku svojoj koleginici Radi Manojlović, zbog problema koje ima sa jednim fanom.

Novinari su ga pitali da li će se njegov sin zvati po njegovom ocu koji je preminuo prije nekoliko godina a Sloba je spomenuo i jedan incident koji mu se desio nedavno, na jednom njegovom nastupu, a koji je napravila jedna njegova obožavateljka. Podvukao je kako su te stvari veoma čete na nastupima, te da ga je jedna djevojka, jedne prilike, gađala i čizmom jer on nije želio da je poljubi. Bila ga je pratila sve do auta, pa nije mogao da uđe u njih. O tome koliko zarađuje od nastupa nije želio da govori, ali je rekao da se njegov honorara znatno povećao posljednjih godina

Priznao je da svoju suprugu čuva od svih obaveza i poslova, te da ona skoro ništa ne radi od kućnih poslova već da je on skoro sve preuzeo na sebe. Priznao je da ne zna da li će da bude strog otac, jer zna da brzo popusti kada se na ljuti. Kada je u pitanju ime njegovog djeteta, i da li će ga nazvati po svome ocu, Sloba kaže da se zbog toga bio savjetovao sa nekim sveštenicima te da su mu oni preporučili da je bolje da za svoga nasljednika izabere neko drugo ime.

 

 

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here