Popularni pjevač Boban Rajović je u svojoj velikoj ispovijesti priznao kako su ga tokom karijere pratile razne priče, pa i one o prevarama, te da je on o tome i javno govorio, ali da mu je njegova supruga Dragana uvijek sve opraštala, dok je velike kritike dobijao od svojih kćerki Ivane i Anđele. Za njega se zna da je već decenijama na estradi, te da se u javnosti predstavlja kao porodični čovjek, kao dobar suprug i otac troje djece, a jedne prilike je mnoge iznenadio sa svojom izjavom kako svoju suprugu voli najviše na svijetu, iako joj je bio nevjeran, te da sada sve to pokušava da ublaži: ” Nikad nisam prevario ženu, a jesam govorio da sam bio izložen velikim iskušenjima. Ja sam od onih koji žive po poslovici “Skupljam apetiti okolo, a jedem kod kuće” – rekao je Boban kroz smijeh na početku razgovora

Dalje je u nastavku svoje ispovijesti rekao i ove stvari:”  Glupo bi bilo da kažem da nisam pogledao drugu ženu, a radim posao koji radim, ranije je bilo drugačije, sad sam zreliji. Sad da se vratim u taj period kad sam bio mlad i lud, sve bih uradio isto jer se ne stidim ničega. Nikad nisam obrukao suprugu, da me neko vidi da šetam s drugom ili da me je neko uhvatio s drugom, smatram da sam tu čist. Imam sreću i da imam razumnu djecu, širokih su shvatanja, znaju šta moj posao nosi, imamo drugarski odnos. Bilo je naslova i priča kad su me kćerke kritikovale za neke stvari koje su bile u medijima. Poštujem i cijenim njihove kritike, znam da budem djetinjast, istrpim kritiku kad zaslužujem da budem iskritikovan, ako je otišlo daleko, molim za oprost, bude mi oprošteno, nadoknadim sa ozbiljnom dozom ljubavi i davanja u svakom segmentu njima i poštovan sam otac i roditelj.”

Boban je naglasio kako je njegova supruga temelj njihove porodice, i da je ona, kao takva sačuvala njihov brak, te je rekao kako je sve to za nju bilo jako bolno, te da bi volio kada bi imao tu moć da izbriše zauvijek barem 20 momenata, sumnji, priča, naslova. Kaže i da bi volio da današnje žene malo proučavaju na koji način su živjele neke starije generacije žena, kako su odrastale, razmišljale, te je za svoju ženu rekao da je ona divno stvorenje, i ne samo zato jer mu je oprostila mnoge stvari, već i zbog načina na koji razmišlja,a to je da ako hoćeš da sačuvaš brak i imaš porodicu, moraš 1.000 puta da zažmiriš.

Ostatak pročitajte OVDJE

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here