Pitala je mamu smije li ovo da obuče i poslala je sliku: Njenu reakciju će da pamti do kraja života, ovakav blam još niste vidjeli - Lifesytledom

Pitala je mamu smije li ovo da obuče i poslala je sliku: Njenu reakciju će da pamti do kraja života, ovakav blam još niste vidjeli

Često na društvenim mrežama dobijemo priliku čitati o nekim stvarno neobičnim situacijama koje su se dogodile drugim ljudima. Ponekad može biti tužno, a ponekad ovakvi događaji mogu nam pomoći u tmurnom danu ili raspoloženju. U našem danas objavljenom članku donosimo vam nešto za što se nadamo da će vas barem na trenutak razveseliti.

Svaka djevojka u iskušenju je da barem nekoliko puta u životu obuče nešto za što misli da se neće svidjeti njenim roditeljima, posebno svojoj mami. Tako je uradila i djevojka iz našeg današnjeg članka koja je majci poslala poruku pitajući je što misli o nekoj određenoj kombinaciji koju želi obući na rođendan svoje prijateljice.

Ipak, nije mogla predvidjeti kako će njezina majka reagirati, i ne možemo reći da je reakcija bila pozitivna. Naime, nakon što je od majke dobila odgovor, djevojčica se mogla samo pokupiti i uputiti se kući. Evo kako je na kraju razgovor između njih prošao.

Međutim, ne sumnjamo da joj je majka vrlo brzo oprostila, zar ne? Napišite nam u komentarima da djelujete kao da ste bili kod majke ili u kući ove kćeri.

“Kako god, ne sumnjamo u to da joj je njena majka jako brzo oprostila, zar ne? Pišite nam u komentarima kako biste vi postupili da ste bili ili na mjestu ove majke ili na mjestu ove kćerke.”

Loading..

Categories: Najnovije

Leave A Reply