Sada je Ana Ćurčić doživela krah dok je gledala snimak emisije, pa je konačno odlučila da otkrije istinu pred milionima gledalaca i da svako lično vidi Zvezdana. Tako je rekla, Zvezdan ju je godinama maltretirao, godinama je patila od toga, a ona je rekla da je sve prokockao i ostavljao njenu decu bez skloništa. Na opšte iznenađenje, Anđela je rekla da ne veruje ni jednoj Aninoj reči, i da je Zvezdanu verovala bezuslovno.

 

 

Tokom predstavljanja, Ana je spomenula i pismo koje joj je Zvezdan poslao dok je bio u zatvoru. Kasnije razgovara sa Zoricom, pričajući joj kako ju je zlostavljao prije nekoliko godina. Ona je, kako smo razgovarali, napomenula da joj je Zvezdan pisao pisma u zatvoru, pa je rekla da će saznati, ako nastavi da se ponaša kao zver prema njoj.

 

 

 

Tako je ona rekla sledeće: “Prva rečenica pisma ,,Sedam dana otkako sam uhapšen sam imao dijareju, povraćanje, izbacio sam sve iz sebe, shvatio sam sve svoje greške” i onda kreće, vera u Boga, šta je sve u životu, za tih sedam dana te dijareje, povraćanja, sedam ili deset, ne znam koliko traje taj… Tu ide to pismo, koje… Oprost…” rekla je ona, a Zorica ju je upitala da li misli da mu ona oprosti, a ona je dodala: “Pa sve, nije smeo da piše nasilništva, ali je pisao…”, rekla je ona. Vaša mišljenja? Pišite nam u komentarima ispod.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here