Naime Marina Tucaković je jedna od najpoznatijih i najtraženijih autorica tesktova na našem regionu. Pisala je i pišee za mnoge poznat pjevače iz Srbije , ali i regiona , a njene us pjesme najčešće i veliki hitovi. Jedan od poznatijih pjevača za koga je pisala je i Dženan Lončarević.

 

 

Trenutno za vrijeme ove opake pandemije i restrikcija , mnogi pjevači su se potpno pritajili i nema ih , osim kada se s vremena na vrijeme pojave u ponekoj emsijij da zakukaju kako im je teško , te kako im nedostaju primanja koja su imali , koliko nemaju zalihe novca koji im je potreban za normalan život. Međutim moramo pohvaliti ovog pjevača koji nije jedan od tih , naime Dženan je rekao i naglasio da mu publika , koncerti i interakcja sa ljudia u tom smislu zaista nedostaju , ali da sa druge strane pokušava da na neki način drži vezu između sebe i svojih fanova. On je tokom prošlog proljeća na svom instagram profilu svake nedjelje pravio live koncerte , gdje je uživo pjevao i svirao na gitari , pjesme koje su tražili njegovi fanovi , jednom live prenosu su znali prisustvovati po nekoliko hiljada pratioca , što njemu nije donije možda novčanu korist , ali emotivnu i atisfakciju , jete sigurni smo , jer ipak Dženan je čovjke sa dušom prije svega.

 

Ali ono što mnogi ne znaju , jeste je on imao brata , koji je prerano preminuo , a upravo za njega i u tom konteksttu je napisana i pjesma Strah me da te sanjam , i posvećena je njemu , zbog toga je Dženanu ujedno i jedna od najdražih , ali i najtežih za pjevanje , jer je u prvom redu obojena emocijama.