Za vas smo danas pripremili jednu zanimljivu mozgalicu, u kojoj možete da otkrijete mnogo toga o vama, a ono što je najzanimljivije jeste da toga ne budete ni svjesni.

Iako ovakvi testovi su primarno napravljeni kako bi vas zabavili, ipak u njima ima i onih skrivenih stvari kao što su da pomoću njih vi možete da otkrijete i neke stvari koje vi niste znali o sebi ili koje ste dugo i duboko sakrivali u vama.

Ono što je karakteristično za naše podneblje jeste da velik broj ljudi, ako ne i svi “skupljaju” u sebi neke stvari ili sve, a kako nemamo ispušne ventile vrlo lako se istresamo na prvu osobu na koju naiđemo kada više ne možemo da se nosimo sa time.

Kod nas je odlazak kod psihologa ili psihijatra još uvijek tabu tema i još uvijek kod nas vlada mišljenje da ukoliko odete kod psihologa, znači da nešto nije uredu sa vama, a uopšte ljudi ne razmišljaju o tome da je potrebno da pričate o sebi i svojim razmiišljanima sa stručnim osobama.

Ono što moramo da znamo jeste da su psiholozi jako bitan segment našeg zdravlja i da nije nikakav bauk odlaziti kod psihologa jer oni nam mogu pomoći da posložimo neke stvari ukoliko mi ne možemo.

Naime, da se vratimo na današnji članaka, u nastavku vam donosimo jednu zanimljivu ilustraciju i vi biste trebali da nam kažete šta ste vi to prvo vidjeli na njoj.

Ukoliko ste prvo primjetili panteru vi ste jedan veliki perfekcionista i volite sve raditi i volite da uzmete i više problema nego li bi se neko drugi mogao izboriti sa njima.

Logičar ste i vjerujete u rad, a naravno da niste od kamena, nego vjerujete i u emocije, pa vam nije teško da pokažete vaše emocije drugim ljudima.

Ostatak pročitajte OVDJE

Preporuke