Popularna voditeljica Suzana Mančić i dalje žali što se nije pojavila u filmu slavnog Dragana Nikolića, a tek nedavno otkrila je zašto je vratila scenarij i odbacila tu ulogu Flojdove sjene samo nekoliko dana prije početka snimanja samog filma. Kako sama kaže, da je nastavila ići “tim putem”, do sada bi imala barem 40, 50 filmova i bila bi glumica! Međutim, ovo je bio i posljednji put da je muškarcima dopustila da odlučuju o njenoj sudbini.Prizor u kojem sam se trebala pojaviti odvijao se u javnom toaletu, gdje mi je Gaga prišla i zakazala sastanak. Tada sam bila u vezi s profesorom s Akademije dramskih umjetnosti koji mi je rekao: ‘Pa dobro! Ljudi će vas pamtiti po tome što ste započeli glumačku karijeru u toaletu.

U to me vrijeme prilično uzdrmalo moje već krhko samopouzdanje budući da sam u to vrijeme bila vrlo mlada i, naravno, na kraju sam odbila ulogu, zbog čega kasnije nikada nisam požalila. Uloga je umjesto toga igrala Maja Kovalska, a film je bio ogroman hit i nakon toga više nikada nisam dopustila muškarcima da odlučuju o mojoj sudbini ”, otkrila je Suzana Mančić.Suzana je odrasla u svom rodnom gradu sa majkom Verom i ocem Aleksandrom. Kao cjelina, roditelji su joj se u potpunosti predali i nastojali joj pružiti bezbrižno djetinjstvo. Prvih nekoliko godina svog života borila se s astmom i uspjela se izliječiti.

Dok je ležala u krevetu, majka Vera čekala je satima ispred beogradske robne kuće kako bi kupila njenu omiljenu igračku. Suzana je posebno voljela satove glazbe i plesa koje je imala u vrtiću. Obožavala je Đorđa Marjanovića i prisustvovala je mnogim njegovim koncertima s majkom. Najljepše je bilo s bakama u Pirotu i Valjevu, gdje je provela puno vremena u prirodi.

Preporuke