Kubura je od malih nogu imala magnetičnu ličnost koja je privlačila pažnju žena. Bilo je očigledno da mu je suđeno za veličinu i na kraju je nastavio glumačku karijeru. U njegovom društvu su se često viđale žene, koje su bile opčinjene njegovim šarmom. Vjenčao se sa Marijom Savićem, kondicionim trenerom koji mu je pomogao da postigne svoju impresivnu građu, što ga je učinilo veoma traženim čovjekom u očima javnosti.

Kubura je bio ispunjen zahvalnošću prema ženi koja mu je pomogla, a i sada s lakoćom podnosi svoje godine. Uprkos njegovom talentu, Kuburin izgled je oduvek bio upečatljiva karakteristika, ali se uvek nosio staloženo. Uživao je u šetnji crvenim tepihom, gdje su oči njegovih obožavatelja bile uprte u njega, a u pozadini je odjekivao zvuk aplauza i klicanja. Kuburi nikada nije smetala pažnja; shvatio je da to dolazi s njegovom slavom i dostojanstveno je to podnio. Nakon razvoda od Marije, sa kojom ima dva sina, glumac je postao umoran od medija. Povukao se na svoje imanje, a u prestonicu Srbije vraćao se samo po potrebi.

Život usred prirode i proizvodnja domaće rakije postao je način života Kubure, koji je odlučio da se izoluje u okvirima svog seoskog doma. Njegove vještine u proizvodnji vina i rakije su izuzetne. Međutim, višak kilograma je promijenio Kuburin fizički izgled. Njegov najstariji sin Aleksa Srećković dostigao je nivo samostalnosti koji mu omogućava da živi bez strogog nadzora roditelja. Iako se iselio nakon završetka studija, i dalje održava bliske odnose sa svojim ocem. Bivša Kuburina supruga Marija Savić i on podržali su Aleksinu odluku da se iseli i pružili moralnu i finansijsku podršku. Sada se fokusiraju na odgoj i obrazovanje svog mlađeg sina Vanje, koji trenutno ide u četvrti razred osnovne škole i treba mu vodstvo i podrška. Iako je njihova pažnja prvenstveno usmjerena na mlađe dijete, ne zanemaruju ni starije dijete.

Štaviše, oni imaju izvanrednu vještinu da održavaju stanje tišine i slušaju, što rezultira time da im Alexa povjerava sve i sva pitanja. Objava njegove veridbe, koja je objavljena u televizijskom programu, donela je veliku radost glumcu. Kubura je prokomentarisao da Aleksu, koji trenutno ima 27 godina, više ne treba smatrati djetetom, s obzirom na to da sa partnerom živi četiri godine. Najstariji izdanak Aleksandra Srećkovića Kubure sprema se da krene na važno putovanje u svom životu, a iščekuje dolazak svog unuka u bliskoj budućnosti.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here