Predsjednik Srbije , Aleksandar Vučić je itekako zauzet već posljednjih godinu dana , naime on je svakodnevno u obavezama od jutra do mraka , vezano za sve moguće aspekte koji su pod njegovom jurisdikcijom , tako kmaduje nabavkom raspoddjelok vacina , vakcinacijom , revakcinacjom , popunjavanjem robnih rezervi , čak je uspio i da sklopi posao u međuvremenu , da neki lijekovi počnu proizvoditi u Srbiji , iako je pandemija u jeku , ije dozvolio da ga to ometa u obavljanju predsjedničkih dužnost , on putuje u druge zemlje na sastanke ,sa državnicima i nadležnim osobama. A osim toga ispunjava i normu u humanitarnom rad , tako je nedavno susjednoj Bosni i Hercegovini bio u posjeti i donirao 5000 vakcina , AstraZenece. Osim toga on je u otvorenom ratu sa mafijom i kriminalom u državi.

 

A sa druge strane imamo Draga MArinkovića Palmu , koji itekao cijeni predsjednika Srbije ,Aleksandra Vučića , i sa njim je u jako dobrim odnosima. A PAlma je omiljen među narodom u Srbiji , posebno među svojim Jagodincima , koji bu mu podigli spomenik kada bi ikako mogli. To je činjenica. OOno što je takođe poznato vezano za Palmu jeste njegovo dugogodišnje prijateljstvo sa Svetlanom Ražnatović Cecom , koje traje i koje se ne krije , a on je naime bio jako blizak sa njenim pokojnim suprugom , Željkom RAžnatovićem , Arkanom, i upravo Palma je taj koji je Ceci pomogao da othrani djecu , nakon njegove smrti i bio je na neki način čovjek iz sjene koji ih je sve pazio i usmjeravao.

 

 

Ono što vezano za njega često možemo vidjeti na internetu jeste njegova hmoristična strana , koju on ne krije i čini se da se njome baš i ponosi, on je đaljivdžija po prirodi i uživa u tome da nasmijava ljude , a kažu da je to dobro za zdravlje. Tako je prije nekoliko jutara na Heppi televiziji došao u jutarnji program kada je gost bio ni manje ni više Đani , i tražio od njega izričito da otjeva pjesmu o predsjedniku Aleksandru Vučiču , kada je Đani počeo da pjeva , PAlma je krenuo da mu na čelo lijepo krupne novčanice , u studiju je tog trena nastao opšti haos  i smijeh niko nije mogao da vjeruje da se to dešava , ali i to je jedan od načina pokazovanja blagonaklonosti našem predsjedniku , ne sumnjamo da je i on pogledao taj snimak , i baš nas zanima njegova reakcija.