Sa samim početkom korona virusa, sve je stalo. Puno ljudi je ostalo bez posla, a još više ima onih kojima posao visi o koncu. Oni koji svakako ne znaju šta i kako da rade su estradne ličnosti. Oni su jednostavno navikli na taj sav luksuz koji ih je okruživao, da jednostavno sada više ne znaju šta da rade.

Ponekad su imali toliko bizarnih izjava u vezi ovog svega, da je ostali obični narod ostajao bez teksta. Poznato je da su oni unazad godinu dana kako je sve ovo počelo, napravili jednu pauzu, otkazali sve nastupe i događaje, pa tako imam neke koji su se okrenuli zanimanjima influensera, pa snimanju blogove na jutub, imamo one koji nemaju i ne znaju šta da rade, a tako i one koji su zaradili dovoljno da za njih kriza ne postoji. Poznata pjevačica Lepa Brena spada svakako u ovu treću grupu za koju kriza ne postoji.

Naime, ona je u ovo vrijeme kada se ne radi, ipak odlučila da sve svoje fanove počasti novim pjesmama. Ona je povodom svega objavila na svojoj društvenoj mreži jedan kratki video, zbog koje su kako možemo reći njeni fanovi stali na ratnu nogu. Pored videao koji je objavila je napisala i poruku u kojoj kaže da poslije godine dana pauze, ona radi nešto sasvim novo, svježe i totalno drugačije. Iako su to, kako kaže pjesme koje već svi znate, ovo je u novom ruhu i ovakve ćete ih čuti prvi put. Ono što je privuklo viđe pažnje nego sama najava, jeste i izgled pomenute pjevačice.

Mnogi su je kritikovali, a mnogi su je srčano branili i stajali u njenu odbranu. Neki od komentara su glasili šta je to ona uradila sa sebe, na šta to liči, zobg čega će joj sve te tolike operacije. Dok je bilo i onih pozitivnih kako ona nije neka nana iz sokaka već jedna mega zvijezda, da je jedna jedna neponovljiva, najljepša i najbolja Lepa Brena.