Pjevač Šako Polumenta je dočekao da oženi svog sina Adisa, koji je oženio dugogodišnju djevojku Azru Radončić. Mlada je dijelila na svom Instagram nalogu samo djelić atmosfere, slavilo se noć pred vjenčanje.

Karakteristično je da mlada nosi bijelu vjenčanicu, a Šakova snaha je odabrala roze haljinu, i blistala je u njoj možemo reći.

Snimala se u kolima sa svojom kumom, sa lica nije skidala osmijeh nikako. Objavljeni su i snimci na društvenim mrežama, može se vidjeti da Ana Bekuta pjeva na slavlju, među gostima Bobaj Rajović i Isak Šabanović.

Zapjevao je tako i Šako u jednom trenutku, na sebi je imao bijelo odijelo, crvenu leptir mašnu, a dok je pjevao on, njegov sin i snaha su na podijumu plesali.

Šako Polumenta je bio mega popularan, i danas je mega popularan, ali ne snima više pjesme kao što je to nekad radio. Šako je početkom ovog vijeka bio jedan od najpopularnijih pjevača koji se krenuo tek probijati na našu scenu.

Imao je iza sebe veliki broj hitova, a u to vrijeme se nekako pojavio i njegov bratić Dado Polumenta, koji je bio svojevremeno i najpopularniji mladi pjevač regiona, djevojka su ludjele za njim, ali Dado Polumenta se kroz jedan izvjesni period odlučio povući iz muzike.

Da li ste znali ove stvari za porodicu Polumenta? Inače, mi čestitamo Adisu i njegovoj izabranici Azri, da dugo ostanu u braku, da riješe sve probleme i prepreke koji budu tokom braka, i da imaju svoju veliku porodicu. Čestitke u ime redakcije ide za njih, volite se!

Advertisement