U nekoliko navrata smo pisali o raznim situacijama koje su se znale desiti na sahranama, a takvi događaji su nekako učestaliji na našim prostorima jer smo mi poznati po tome.

Srbija, od svih zemalja u regionu je u tome vodeća, a na sahranama u Srbiji se znaju dešavati stvarno razne stvari, koje mogu biti smješne, strašne i veoma bizarne.

Vjerovatno se sjećate od plesa na kovčegu pokojnog, video snimka pokojnog, ekspolozije sanduka, pa čak i zamjenu tijela preminulog, gdje su shvatili da je došlo do greške tek kada je jedna od njih stigla u drugi grad na sahranu.
Isto tako bilo je i raznih obraćuna nekih kriminalnih grupa na sahranama i tako dalje.

U dnašnjem članku vam donosimo jednu situaciju koja se naranvno desila u Srbiji,. koja je stvarno bila jedna od zanimljivih scena.,

Kod nas, ali isto tako i u svijetu je običaj da se članovi porodice obraćaju prisutnim prilikom sahrane, a samim tim prenose posljednje želje pokojnika.

Običaj je takav možda iz razloga da se razvedre ljudi koji su došli na sahranu i razvedrimo sjećanje na pokojnog.

Iako rijetkost da se to desi, na sahrani Slavke Miroljbović prisutnima se obratio njen advokat.

On je pristunima pročitao njen testamnet i kada je došao do polovice testamenta odjednom je krenuo da se smije ali ni pop nije mogao izdržati da se ne počne smijati, a ista je situacija bila i sa prisutnima.

Naime, pojedini dijelovi iz testamenta koji su ih natjerali da se nasmiju su da ona sestriću ostavlja zarmzivač od 40 litara i mali tepih iz njene sobe, a svojoj sestri Dragici ostavlja krevet i dva nova jorgana.

Kada je došao na red na muža, ona je rekla da njemu ne sotavlja ništa jer je umro prije nje, te navela da se ona i Dušan vide uskoro.

Zahvaljujući humoru ove starice za života sahrana je obavljena u veselom tonu i tako je ispraćena.

Kako vi ovo komentarište? Da li ste vi imali nekakvih situacija na sahranama? Pišite nam

Preporuke