Jedna jako zanimljiva tema ide u nastavku ovog teksta, u posljednje vrijeme je i više nego aktivna na društvenim mrežama, pisali smo o tome koliko je u posljednje vrijeme napredovao internet, sve se mnogo promijenilo, dešavaju se stvari koje se nisu dešavale ranije. U posljednje vrijeme donosimo jako zanimljivu situaciju i priču, mi vam preporučujemo da ostane do kraja, da ovaj tekst do kraja pročitate, jer ćete znati o čemu se radi.

Dobro ćete se nasmijati, radi se o tome da su na našim prostorima veoma bitan običaj ukopi umrlih. Brinula se na najadekvatniji način o tome uvijek.

Običaj je u većini krajeva da se obavlja čitanje volje pokojnika nakon sahrane, prilikom čitanje možete da čujete svašta, od raznih stvari i situacija pokojnika, može nekada doći do tuče i svađe zbog čitanje, suprotne situacije se tu također mogu desiti.

Nastavak ovog članka će vam donijeti jednu priču koja se dogodila na sahrani, onaj ko je bio tamo prisutan nije očekivao uopšte da se nešto ovako može desiti.

Savka Jovanović, pokojna, željela je da se poslije ukopa pročita njena volja na groblju, baš dok je prisutna rodbina.

Niko nije vjerovao šta će se desiti nakon toga, u testamentu koji je ostavio, napisal je kome će stvari iz kuće ostaviti, u obzir je i one najsitnije stvari uzela, čovjek koji je testament čitao nije mogao ozbiljan ostati. A o čemu je riječ, najbolje da sami pogledate

Mi smo se ismijali baš pošteno, dugo se nismo ismijali kao sad, a vi pogledajte onda o čemu je riječ dragi naši: