Svjesni smo toga da se u današnje vrijeme na internetu mogu pronaći razne stvari koje nas u krajnju ruku mogu dobro nasmijati, a takvi videi nastaju u periodima kada su ljudi zbunjeni i kada odreaguju na prvu, a onda to neko uspije da zabilježi i objavi na društvene mreže.

Onda u vrlo kratkom vremenskom roku postane viralna i nastane pravi opšti haos. Najveći problem kojd svih videa jeste da ljudima dozvoljeno da komentarišu i onda možemo da naiđemo na veliki broj uvreda jer je ljudima očigledno mnogo lakše da vrijeđaju nego li da razumiju stvarnu situaciju.


Kada su u pitanju djeca, u današnje vriejem možemo da vidimo sve češće kako rodtielji svoju djecu fotografišu i snimaju i onda sve to postavljaju na internet, ali imamo, doduše u manjem broju i onih koji to negdje čuvaju samo za sebe.

Kada su u ptianju djeca i kada su u pitanju njihovi postpuci mi smo svjesni toga da oni reaguju spontatno i nevino jer su oni isuviše mali kako bi razumjeli određenu situaciju u kojoj se nalaze.

Upravo, jednu takvu situaciju vam donosimo u današnjem članku, a mjesto radnje je crkva.

Naime, riječ je o tome da se djevojčica trebala krstiti, a samo krštenje za veliki broj vjerski porodica predstavlja veliki značaj, pa odmah nakon krštenja nastaje slava,
Cijela ova ceremonija se naravno snima tako da članovi porodice imaju priliku da gledaju taj snimak onoliko puta koliko god to žele.

Međutim, kada je u pitanju ovaj video desilo se nešto neočekivano.

Kada je sveštenik podigao ruku tokom krštenja, djevojčica nije shvatila taj njegov potez pa mu je nabacila.

U nastavjku vam donosimo ovaj video i sami procjenite te vam garantujemo da će vam ovaj video popraviti dan

Preporuke