Ovo su sve ljubavi Cece Ražnatović, Arkan joj je bio četvrti muškarac, a ovog Bosanca nikada nije preboljela: Neće vam biti dobro kad ga vidite, htjeli su da pobjegnu zajedno - Lifesytledom

Ovo su sve ljubavi Cece Ražnatović, Arkan joj je bio četvrti muškarac, a ovog Bosanca nikada nije preboljela: Neće vam biti dobro kad ga vidite, htjeli su da pobjegnu zajedno

Ceca nije neko ko voli eksponirati svoj privatni život, ali je zbog toga uvijek u žiži javnosti.

Nedavno je ona dodala svojoj listi bivših ljubavi još jednog manekena, pa da se u nastavku podsjetimo ko se pronašao sve među njenim ljubavima.

Vladan Lukić

Ceca je na početku karijere uplovila u romansu sa bivšim fudbalerom i predsjednikom Crvene zvezde Vladanom Lukićem. Lukić je bio njen prvi poznati dečko, ali im nije dugo potrajala veza. On je izjavio jednom prilikom da su se upoznali kad mu je bilo 18 godina, a njoj 15 i da je Ceca bila dječija veza.

Dejan Marjanović Šaban

Njena sklonost ka žestokim momcima počinje upravo vezom sa Šabanom. Često su tokom svoje veze gostovali u beogradskom klubu Bojan Stupica, a marjanović je glasio tada za nekrunisanog kralja Zvezdare. Izrešetali su ga 94 godine u Bulevaru revolucije.

Hajrudin Haro Samardžić

Strastvenu vezu sa Harom započela je sa 20 godina dok je živjela u Švajcarskoj, inače fudbalerom i estradnim menadžerom.

U vezi su bili tri godine, a javnost nije podržavala njihovu vezu zbog nacionalizma. Poslije je iznosio optužbe na njen račun, da je zbog nje završio u logoru.

Željko Ražnatović Arkan

Za vrijeme boravka u Evropi dok je prelistavala njemački Plejboj, ugledala je sliku Arkana. Tada je ona, kako je svojevremeno priznala, ugledala najljepšeg muškarca na svijetu. Arkan je i dalje bio u braku sa Natalijom Martinović kada je uplovio u romansu sa Cecom, a bio mu je to drugi brak. Pjevačica je zaručila Željka nakon pet mjeseci. Zaručili su se 95. godine, a njihovu svadbu mediji su prozvali svadbom decenije. Ceca je dobila dvoje djece sa njim, Veljka i Anastasiju. Ali, likvidiran je u januaru 2000. godine.

Andrej Kujundžić

Pjevačica i reli vozač upoznali su se zahvaljujući zajedničkim prijateljima, a započeli su vezu na snimanju njegove emisije Top speed. U vezi su bili tri mjeseca, da bi se Kujundžić poslije toga vratio ženi Marini.

Vladimir Vuksanović

Njih dvoje nisu nikad zvanično potvrdili svoju vezu, ali šuškalo se da su 2009. godine bili u romansi. Ona je stalno izjavljivala u medijima da su samo prijatelji.

Vladimir Cvetković

Novosadski maneken bio je prvi dečko za kojeg je pjevačica priznala da su u vezi i s kojim se pojavljivala u javnosti nakon što je Arkan likvidiran. Ali, nije dugo potrajala ova veza zato što su raskinuli poslije samo šest mjeseci romanse.

Željko Joksimović

Šuškalo se neko vrijeme da je on jako zaljubljen u Cecu i to sve nakon što je objavio dvije poznate pjesme. Prvo je objavio Crnokosu, te navodno posvetio ovu numeru Ceci, a ona se odmah zatim ofarbala u plavo. Na to joj je Željko uzvratio pjesmom Drska ženo plava. Ostaje misterija je li nekada nešto bilo među njima.

Aleksandar Jovović

Nedavno je Ceca dodala i njega svojoj listi bivših ljubavi. Nedavno je on sklonio sve njihove zajedničke fotografije, pa je u skorašnje vrijeme prestao i pratiti ovu društvenu mrežu, pošto je prije 58 sedmica bila njegova posljednja objavljena fotografija.

Njih dvoje isprva nisu ni željeli da se sazna za njihovu vezu – ta je informacija procurila u javnost tek nakon nekoliko mjeseci njihove veze, a nedugo zatim, on je sklonio sve njihove slike. Možda nisu mogli izdržati javni pritisak, a moguće je i da su neke druge stvari bile po sredi – svađa ili razlika u godinama.

Categories: Najnovije,Showbizz

Leave A Reply