Ovo su najbolje grudi pjevačica bivše Jugoslavije od sedamdesetih do danas: Potpuni šlag dolazi na kraju! - Lifesytledom

Ovo su najbolje grudi pjevačica bivše Jugoslavije od sedamdesetih do danas: Potpuni šlag dolazi na kraju!

Bili su ponosni na sebe ne pjevanjem, već svojim dobrim tijelima i kružnim tokovima koji su pukli na sve strane. Dobre strane ne mogu biti sakrivene ni psihom ni njihovim tijelom, što vrijedi milijun dolara. Na dobrom tijelu sve je dobro. Slažete li se s tim? Pogledajte kako su izgledale ove zvijezde

Prvo pravilo i adut za uspješnu show karijeru u 30 godina je raskošna poprsje i dekolte koji muškarce kao publiku ostavlja bez daha i bacaju u trans. Uključuju dobre pjevače, a mnogi slušaju upravo zbog svog izgleda.

Neke su žene ponosne na prirodne grudi, dok su druge poboljšale svoju plastiku ne zadovoljavajući se njima. Bez obzira na to, obje skupine dama sa balkanske show scene ponosno ističu grudi misleći da je riba eid samo prekomjerna, a muškarcima koji ih pronađu nije lako pogledati jer Chiji leti negdje drugdje.

Predvodnica ovog trenda zasigurno je jugoslavenska diva Silvana Armenulić, koja je osim svog talentiranog glasa srušila bivšu državu nogama i raskošnim dekolteom koji se nikada nije skrivala, ponosno ga nosila.

Prvo pravilo, kako smo i nekoliko godina pisali kartu za uspjeh u showu, bujni su pop i dekolte koji muški dio publike ostavlja bez daha.

Jedan od nasljednika Silvane kada je došlo do oblina bila je Biljana Jevtić, koja je svojom pjesmom „Evo ti srce na dlanu“, ali i nizom provokativnih slika, privukla tadašnju pažnju javnosti.

Loading..

Categories: Najnovije

Leave A Reply