Svima koji prate rijalitije poznato je da su Miljana Kulić i Ivan Marinković tokom svoga učešća u rijalitiju Parovi dobili dijete, sina, koji se zove Željko, te je poznato da Ivan i nije u nekom kontaktu sa sinom, te da mu Miljana to mnogo zamjera i stalno mu prebacuje. Tako je mali Željko sada stigao na imanje u Šimanovce i tu će da bude u apartmanu zajedno sa svojom majkom i bakom Marijom, i tu će da živi sve dok traje šesta sezona Zadruge, a čim je došao, desio se i njegov susret sa biološkim ocem, Ivanom. Ivan je bio došao ispred apartmana u kojem je Željko smješten, te je čekao da dječak izađe, a kada su se ugledali, nisu prestajali da se igraju i da se smiju

Marija Kulić je ovu scenu gledala sa strane i nije krila osmijeh i očito joj je bilo drago što se sin , njen unuk i otac igraju. Nešto kasnije Ivan je sa malim Željkom otišao u rajski vrt gdje su se njih dvojica igrali i razgovarali. Mali je Željko imao mnogo pitanja, pa je tako Ivana pitao da li mogu da razgovaraju sa jelenom, na šta je ivan pristao, te su se njih dvojica pravili kako pričaju sa njim:

– E, jelene, je l’ mogu da te jašem – rekao je Ivan, dok se Željko igrao sa jelenom.

Željko, ajde mi pričaj nešto na engleskom. Kako se kaže: “Ćao, ja se zovem Željko” – rekao je Ivan.

– Ćao, ja se zovem Željko – rekao je Željko.

Nakon toga su njih dvojica uzašla iz vrta, te je Ivan stao sa Željkom pored bazena, te je bacao kamenčiće u njega, a Ivan je u šali rekao malom Željku da uzme kupaći i da uđe u bazen da izvadi kamenčiće iz njega, na šta je mali Željko viknuo Mariji:” Bako, hoću da idem u bazen”-, a Marija, Ivan i ostali zadrugari su popadali od smijeha. Sve je to sa strane gledala i Miljana, te ni ona nije mogla da zaustavi suze nad ovom scenom.

 

 

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here