Jedna od najvećih folk zvijezda u Srbiji, ali i u regiji je svakako Dragana Mirković, čija karijera traje više od 4 decenije i za to vrijeme je Dragana napravila mnogo toga, te je stekla i veliko bogatstvo zajedno sa svojim suprugom Tonijem. Iz toga razloga je Dragana u takvoj poziciji da sebi može da priušti luksuz kakav poželi. Za nju se zna da je već jako dugo u skladnom braku sa biznismenom Tonijem Bijelićem, sa kojim ima i sina i kćerku, a poznato je i da njih dvoje pokušavaju da svoju privatnost sačuvaju samo za sebe

Tako se u medijima oglasila i kuharica koja je godinama radila za Draganu, te je do detalja ispričala kako se estradna zvijezda ophodila prema njoj, te kako je objasnila, ni dan- danas joj neke stvari nisu jasne i neshvatljive su za nju: ” Žena poput Dragane se više ne rađa, ja sam zapanjena, ali to je cijela istina” – započela je priču za srpske medije i dodala: ” Tako velika zvijezda, koja može sebi sve da priušti, redovno je, ako je kod kuće, dolazila kod nas u kuhinju i bara- bara s nama kuhala. Sve umije da radi, a kuha. Prste da poližete. Zna i tradicionalna srpska jela, a bogami, umije i da eksperimentiše. Zaista je divna, vrijedna, posvećena i nikoga ne gleda s visine iako bi mogla” – izjavila je jednom prilikom bivša kuharica Dragane Mirković.

Kuharica je rekla i da još uvijek žali što je prestala da radi kod nje, ali da je to morala da učini zbog preseljenja. Isto je rekla da želi da naglasi kako je Gaga, kako zovu Draganu, najplemenitija osoba kod koje je radila, te da je uvijek svim svojim radnicima pomagala, kada bi neko od njih imao neke probleme.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here