U današnjem članku idemo malo do sporta, a ovih dana je krenuo ATP turnir u tenisu u Beču, Austrija, u kojem su jučer odgirani prvi mečevi prvog kola.

Što se tiče ovog turnira on je okupio velika imena ovog sporta, pa možemo slobodno naglasiti da je u pitanju jedan trunir koji je prije svega jako kvalitetan i koji privlači veliku pažnju.

Od ovih mečeva koji su održani trebali bismo izdvojiti pobjedu hrvatskog tenisera Borne Ćorića nad Amerikancem Taylorom Frztom, ali isto tako i pobjedu Rubleva nad Slovakom Gombosom.

Merđutim, kako smo to i navikli u o sportu da iznenađenjima nikada kraja, najveće iznenađenje na ovom turniru priredio je teniser iz Južnoafričke Republike koji je pobjedio domaću nadu Dennisa Novaka i samim tim se plasirao u drugu fazu ovo već prestićnog turnira.

Važno je naglasiti da prvo kolo nije završeno i ono će biti nastavljeno, a svakako bismo trebali da izdvojimo meč između austrijskog tenisera Dominica Thiema i Japanca Keia Nishikorija. Isto tako bismo izdvojili meč između Medvedeva i Grka Tsisipasa koji se igra prekosutra.

Isto tako svoj meč bi trebalo uskoro da igra i Novak Đoković koji igra protiv zemljaka Filipa Krajinovića..
Ovo će svakako da bude idealna šansa da se vrati u formu i da se donekle iskupi sa obzirom na onu blamažu koju je priredio u finalu Rolan Garosa kada je igrao protiv Nadala.

Koji je vaš komentar na ovo? Pišite nam vaše mišljenje

Preporuke