Ovih je dana popularna pjevačica Dara Bubamara mnogo puta se opustila, i jednostavno troši pare, ali voli popiti i koju čašicu više, bez obzira što iz svakog ćoška vreba foto aparat.

Zapela je za oko svima sa svojom izjavom da njen sin pohađa privatnu školu i da ne ide u državnu, seljačku školu, koju je tada jedva završila, i vandrednu jer redovnu nije mogla ni završiti. Sada se otkriva da je Dara Bubamara, dok je davala tu izjavu, bila pijana kao majka. 

Čim je došla snimati novogodišnji program u DM studiju, Dara je odmah otišla u studio i snimila svoj dio, a nakon što je sjela za stol s nekim svojim kolegama, odmah je udarila viski, i nije se zaustavila dok nije oborila cijeli litar.

Odmah nakon prve čaše stigla je druga, a zatim i treća, pa je Dari se razvezao jezik i počela govoriti je gluposti, što realno njoj nikada nije bilo strano. Dala je dvije tri izjave za televiziju, a zatim glasno zarežala: „Moram piškiti, više ne mogu izdržati! Pila sam i ne mogu drugačije, kakva sam takva sam. ” Pola sata kasnije, Dara se vratila za stol i nastavila udarati po viskiju, a na pitanje o svom sinu, sama Dara je to rekla da i to nije neko pitanje baš za nju:

“Moj sin nikad nije imao neugodnosti. Ne ide u te seljačke škole, već u privatnu školu, gdje su djeca uspješnih roditelja, političara i sportaša. Nisu glupa seljačka zavidna djeca, već pametna i znaju tko je Dara Bubamara, to svako mora da zna, nisam ja neka tamo šatorska pjevaljka. To su djeca koja kažu: „Tvoja mama je vrh!“

I kad su mediji objavili ovu izjavu, Dara Bubamara je sve pokušala demantirati, ali kad su joj pokazali snimak, ona se opravdala time što je bila malo pod gasom, pa je to izjavila :“To, seljačka škola?, provocirao me novinar da snimi novogodišnji program, umorna sam, možda sam malo popila s kolegama na proslavi. Proslavila sam se kupnjom novog automobila pa sam popila nekoliko čaša viskija. “

Jedino za pohvalu u ovom slučaju je to što je Dara, nakon što je sve bilo gotovo, zamolila svog kolegu da je odbaci kod kuće, a ona nije sjela za volan.

Preporuke