Vjerujemo da smo svi mi kada smo bili mali zamišljali da se skrasimo i osnujemo porodicu, planirali vječanje, planirali djecu, međutim kasnije se to ispostavilo da nije baš sve tako krasno kako nam se čini.

Vjerujemo kao svaki par ima svoju priču koja je bila prije braka i prvih nekoliko godina braka, ali nakon nekog perioda da je ta priča potpuno drugačija od one koju smo imali na početku.

Naime, ne radi se o tome da se bračni drugovi svađaju ili razvode, nego dolazi do toga da se mi jednostavno naviknemo na život sa tom osobom te da nam neke stvari nisu više toliki prioritet.

Pažnje, ljubavi svega toga ima, nego jednostavno imamo druge prioritete.
U nastavku vam donosimo neke životne situacije koje prolazite sa svojim bračnim drugom, a koji se vremenom mjenjaju, pa pokušajte da se pronađete u jednoj od takvih,

Spavanje

U filmovima nam stalno prikazuju kako su ljudi zagrljeni i sretni i tako leže u krevetu i tako zaspe. Međutim, nakon nekog vremena kojeg provedu u braku, zbog svakodnevnih obaveva i svega jedina stvar koja vam treba kada legnete u krevet jeste kvalitetan san.

ALi, tu se nalazi vaša supruga ili muž koji bi uvijek htjeli da se maze, ili da spavate zagrljeni kao nekada.
Ilustaracija koju vam donosimo u nastavku tačno opisuje tu situaciju i sve ono što dolazi nakon nekliko godina braka.

Ostatak teksta možetep ročitati OVDJE

Preporuke