Vjerujemo kako ste do sada čuli nebrojeno priča na internetu ili da ste ih pronašli sami za koje vjerujemo kako ne biste ni povjerovali da su se desile da ih nekoo nije uspio da zabilježi.
Jednu takvu priču donosimo u nastavku članka, a ono što je činjenica jeste da veliki broj ljudi voli da konzumira alkohol.

Neki to, istina rade umjereno i znaju svoje granice, ali sa druge strane imamo i one koji ne znaju svoje granice i vrlo često u tome pretjeraju i ne znaju sutradan šta se desilo, a ono što je najgore u toku noći mogu sebe ali i druge da dovedu u veoma nezgodne situacije.

Naime, jedna gospođa koja se zove Julier Jarvis je donijela ovu priču, a ona je u toku noći pronašla svog sina kako spava u garderobi mrtav pijan nakon što se vratio sa žurke za Noć vještica.

On je u toku noći popeo se na sprat, ušao u sobu svoje majke i zaspao u ormaru u njenoj sobi,. a ona je tek kasnije primjetila kako on leži na podu i onda mu je donijela jastuk kako bi mu bilo udobnije.

Međutim, ona je posumnjala otkud tako njen sin da je pristojan i to pijan.
Onda je ona pogledala kroz prozor i vidjela da nema auta od sina i onda je pomislila kako je vjerovatno došao pješice.

Međutim, ujutro je ona primjetila jednu veoma neobičnu stvar, a to je da mladić koji je bio u graderobi uopšte nije bio njen sin.

Ona ga je istog momenta probudila i on joj je onako mamuran rekao kako se zove i da se ne sjeća kako je došao dotle niti gdje se nalazi.
Kasnije se ispostavilo kako je on išao pijan tom ulicom i slučajno upao preko ograde u dvorište i mislio je da je to njegova ulica.
Ona ga je na kraju odvezla do njegove kuće koja je udaljena samo par blokova dalje, i ono što je se ispostavilo jeste da je on doselio tu prije samo nekoliko dana.

Kako vi ovo komentarišete? Daa li se vana ikada nešto slično desilo kada ste bili pjani? Podijelite sa nama vaše anegdote od vremena kada ste bili pjani.

Pišite nam

Preporuke