Svjesni smo toga da je svijet u estradi i životu zvijezda velika turbulencija i da od njih stvarno možemo svašta očekivati, pa tu imamo razne stvari kao što su preljube, vanbračna djeca, prevare i tako dalje.

Međutim, iako nas ništa sa te strane ne može iznenaditi mi jednostvano volimo o tome da čitamo i sve nas interesuje ko je sa kime bio, ko ima dijete sa kime i tako dalje.

MI smo jednpstavno navikli na neke priče da postoje neki parovi sa estrade koji imaju sretnu priču i onda sve to prekine jedna vijest ili se pojavi neko dijete koje je nastalo kao posljedica neke kraće veze ili neke duže veze.

Onda kreću priče oko toga da li u tome ima istine, a imamo isto situacije u kojima veliki broj pozantih osoba ne priznaje vanbračnu djecu i ne stanu iza toga šta su radili u prošlosti, dok imamo i one koji priznaju svoje krivice

Imali smo jednu situaciju koja se tiče Marinka Rokvića koji je zasigurno jedna zvijezda na estradi, koji ima dva sina koja su obojica krenula jegovim stopama, ali isto ima i jednog sina kojeg je dobio u jednoj vezi prije braka.

On je potpuno normalno priznao  dijete i brinuo se o njemu

A sa druge srane imamo MIroslava Ilića koji se dugi niz godina bori sa time da prizna vanbračno dijete, a taj sin i njegova majka su pokrenuli tužbu protiv njega i pozvali ga na DNK testiranje, ali on nikada nije pristgao na to.
.
U današnjem članku donosimo priču jednog popularnog pjevača a to je Hari Varešanović koji je poznatiji kao Hari Mata Hari, koji je veliki dio vremena bio u braku sa svojom suprugom Aidom, sa kojom ima sina i kćerku, ali malo ljudi zna da Hari ima i vanbračnog sina Maka.

On je rođen devedesetih godina, a iza cijelog svog postupka Hari je stao odgovorno i učestvovao je u odgoju svog sina, a Mak je se prije nekoliko godina i oženio, a Hari je učestvovao u organizaciji njegovog vjenčanja.

Vaš komentar?

Preporuke