U današnjem članku ćemo da pričamo o jednoj pojavi koja se svima vama znala desiti, a to je da ste vjerovatno nekada ušli u kupatilo ili kuhinju i osjetili neki veoma čudan miris.

Međutim, koliko god pokušavali da otkrijete odakle miris dolazi to vam nije polazilo za rukom.

Ti mirisi su mogli da budu toliko jaki da vas je nekada bilo toliko sramota da neko uđe u vaše kupatilo ili vašu kuhinju.

Međutim, ukoliko vam se ove stvari dešavaju, da li ste ikada pogledali u svoj odvod i da li ste ga očistili.

Vjerovali ili ne ovakvi mirisi u većini slučajeva dolaze iz odvoda i to velikom broju slučajeva u odvodima u kuhinji.

Razlog zbog toga može da bude raznih, a jedan od glavnih jeste taloženje velike količine hrane koja ode u odvod kada perete suđe.

Iako vam se tokom pranja suđa čini kako su to samo mali tragovi na vašim tanjirima to se stvarno vremeno nakupi i onda dolazi do raznih neugodnih mirisa, a kako je to jedno veoma vlažno mjesto dolazi do stvaranja raznih gljivica i bakterija koje mogu biti jako loše po zdravlje.

Svjesni smo toga da u svijetu stvarno postoji veliki broj hemikalija koje se koriste za čišćenje odvoda, ali ove hemikalaije stvarno nisu dobre za vaše zdravlje, pa zbog toga mi vam u nastanku donosimo nekoliko savjeta.

Naime, potrebno je da naspete u odvod sodu bikarbonu, zatim dodajte sirćem, ali ne mnogo nego pomalo ,dok ne potrošite 4 deca sirćeta i onda je potrebno da to pokrijete i pazite i nakon nekoliko minuta da sipate vodu u to i samim tim će to biti riješeno.

Vaš komentar?