Životni trener ili engleski rečeno LIFECOACH u Tiktoku otkrio je kako se možete nekome svidjeti ako slijedite samo nekoliko jednostavnih trikova.

“Podli psihološki trikovi koji će se ljudima odmah svidjeti”, započela je svoj video tim riječima na popularnoj mreži TIK TOK, koja je postala planetarno popularna.

Prvi je trik tražiti uslugu, jer na taj način osoba misli da ste joj dragi. Objasnila je da se taj fenomen naziva “efekt Benjamina Franklina”.

Pitajte ih nešto poput: ‘Možete li mi dodati malo soli?’ Njihova će podsvijest misliti da im se sviđate jer vam čine uslugu “, objasnila je Francesca.

Drugi je trik oslovljavanje osobe imenom. “Volimo čuti kad netko izgovori naše ime jer se tada osjećamo važnima i cijenjenima”, rekla je.

Sljedeći trik odnosi se na odgovor na postavljeno pitanje. Umjesto da odmah odgovorite, pričekajte nekoliko sekundi jer će se sugovornik osjećati kao da stvarno razmišljate o tome što ćete im reći i na taj se način ponašate kao da ih slušate.

Francesca je govorila i o oponašanju govora tijela, što se poigrava s podsvijesti vašeg sugovornika jer zato vjeruju da ste im slični.

“Kada razgovarate s nekim, pokušajte koristiti isti govor tijela kao i oni i govorite istom glasnoćom i brzinom. To će reći njihovoj podsvijesti da ste slični njima, zbog čega će vam više vjerovati”, rekla je .

Posljednji trik pomalo je očit, ali ne škodi ga spomenuti. To su komplimenti koji su ključni ako želite da se netko osjeća posebno u vašoj prisutnosti.

“Volimo ljude koji nas vole. Primijetite nešto posebno o njima ili recite nešto poput: ‘Sviđa mi se kako razmišljate'”, zaključila je.