Životni put Olivera Mandića prilično je izuzetan i po mnogo čemu jedinstven. Detalji iz njegove biografije toliko su neobični da se čini da su izvučeni iz scenarija holivudskog filma. Tokom 1980-ih postigao je ogromnu slavu i uspjeh u muzičkoj industriji i smatran je najistaknutijom muzičkom zvijezdom u regionu, a sve zahvaljujući jednom albumu. Uprkos tome što nije objavio nijednu novu muziku nekoliko decenija, njegove ranije snimljene pesme i dalje ostaju popularne i omiljene od strane fanova.

Priča se da je imao veze sa oko dvije hiljade žena, ali postoje samo zapisi da se dva puta ženio. Tokom prvog braka sa Mirjanom dobio je sina Darijana, a druga supruga je imala značajan uticaj na njega i njegovu karijeru muzičara.Nakon susreta sa 22 godine mlađom Majom Kozlicom, odmah se zaljubio u nju. Toliko da, kada ju je ugledao u klubu, nije mogao da odoli da ne klekne na jedno koleno i zaprosi je pre nego što sazna njeno ime.

Nakon četiri godine zabavljanja, vjenčali su se 2000. godine, iako njeni roditelji nisu podržavali njihov brak. Deset godina kasnije, 2010. godine, Hana Cole im je rodila ćerku.Tokom intervjua je objasnio da je njegova ćerka dobila ime po njegovoj majci, koja je nosila nadimak Cola. Takođe je napomenuo da nije strog roditelj i da je nemoguće da svojoj ćerki bilo šta uskrati jer je tako šarmantna i simpatična.

Supruga i ćerka Olivera Mandića retko se viđaju u javnosti, a u poslednje vreme borave i u Beogradu i na Tari. Proslavljeni pevač je takođe preduzeo renoviranje imanja svog dede, gde porodica sada provodi značajnu količinu vremena. Oliver Mandić, koji će u julu uskoro napuniti sedamdeset godina, otkrio je da jako uživa u penzionerskim danima. Osjeća se zahvalnim što živi život kakav je oduvijek želio, okružen svojom djecom i unucima. Gaji veliku naklonost prema ćerki i ženi, kao i prema svim divnim ljudima u svom životu.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here