Ovo je statistika koja je javnost ostavila bez teksta: Zadrugari su popili 4 tone alkohola, potrošili milion dinara na kocku, a tek kad čujete na što su najviše novca potrošili - Lifesytledom

Ovo je statistika koja je javnost ostavila bez teksta: Zadrugari su popili 4 tone alkohola, potrošili milion dinara na kocku, a tek kad čujete na što su najviše novca potrošili

U posljednjih nekoliko godina, u našoj regiji, rijaliti programi su postali sve popularniji i popularniji, tako da nije veliko čudo da neki tipovi rijalitija danas sruše sve rejtinge, a najpoznatiji show program u našoj regiji je svakako rijaliti “Zadruga”, a nedavno i završena i druga sezona, i nije bilo iznenađenje da je pobijedila Luna Đogani, koja je bila jedan od najpopularnijih sudionika tokom cijelog natjecanja.

U povodu velikog finala, produkcija je pripremila neku nevjerovatnu statistiku. Naime, rijaliti je ovaj put trajao 302 dana, što je oko 10 mjeseci, a tokom ovih mjeseci načelnik je napisao 1.485 pisama, dok je oko cijelog programa radilo oko pet stotina ljudi. Kroz Imaginarijum, 81 osoba je prošla, ali nisu svi bili toliko slavni kao što su mislili da će biti, to je sasvim sigurno.

Dok je rijaliti trajao, za suradnike je organizirano 167 igrača, a 129 puta se organizovao party na kojem se pjevalo i gdje je nastupalo 230 pjevača koji su imali zadatak zabaviti sve sudionike koji su potrošili milion dinara na kockanje, a pola miliona potrošili samo na uljepšavanje dok su bili na posjedu.

Što se tiče namirnica, konzumirale su se četiri tone mesa, četiri tone alkohola, tri tone brašna, deset hiljada jaja, a zanimljivo je da je tokom boravka potrošeno čak 73 kilometra toaletnog papira. Očekuje se da će treća sezona Zadruge biti još spektakularnija, te da će doživjeti još veći uspjeh!

Categories: Showbizz

Leave A Reply