Zorica Brunclik jedna je od najvećih estradnih zvijezda, ne samo u Srbiji nego u cijelom regionu. Ona je jedna od velikana iz prošlih vremena koja je i danas vrlo aktuelna, a pogotovo jer je bila u žiriju Zvezda Granda, kao i Pinkovim Zvezdama. Ona je jedna vrlo zanimljiva ličnost i uvijek je izazivala veliku pažnju javnosti zbog svog izgleda. Naime, čak i u vijeme kada to nije bilo popularno, Zorica se prva ofarbala u rozo, a tu boju i dan danas održava, koja joj je postala i zaštitni znak.

Međutim, malo ko zna kako izgleda njen sin, Đorđe Tutić, koji je njen sin iz braka sa harmonikašem Zoranom Tutićem. Đorđe baš dosta liči na svoju majku, ali isto tako ima specifičan stajling baš poput njegove majke. Naime, njegova frizura uvijek izgleda savršeno, ali isto tako sijeda brada i crna kosa pokazuju da nešto od toga nije u prirodnoj boji. Naime, Đorđe ne bježi od toga da se farba, ali i izgled njegove frizure je baš specifičan jer ima duge šiške. Naime, on je javnosti postao poznat po lošem prošle godine, i to zato jer je navodno izazvao nasilje u porodici.

Prema navodima medija, on se posvađao sa svojom suprugom a zatim ju je ošamario u nekoliko navrata. On inače ima dvoje djece sa tom suprugom, a ni on a ni  Zorica se o ovom slučaju nisu očitovali u javnosti. Inače, Zorica jako voli provoditi vrijeme sa unucima, i o tome rado priča, ali također smatra kako je ona još uvijek mlada.

Preporuke