Ovo je Severinina rođena sestra, odrekla je se onog dana kad se udala za Srbina: I dan je danas kune, ovako ona izgleda - Lifesytledom

Ovo je Severinina rođena sestra, odrekla je se onog dana kad se udala za Srbina: I dan je danas kune, ovako ona izgleda

Današnji članak počinjemo sa Severininom sestrom, sa kojom nije u nikako dobrim odnosima u posljednje 3 godine. Glavni razlog toga je što joj nikada neće oprostiti što se udala za Srbina. Pokušavala je lijepa Splićanka izgladati njihove odnose, ali nikako ne ide između njih dvije. Zdenka nikada nije preboljela činjenicu da se Severina udala za Srbina, odnosno da nije odabrala Hrvata za svog supruga, pa je svojim izjavama nastavila poticati antisrpsku histeriju. Ne pada na pamet da je pjevačeva sestra posjetiti, vidjeti njen nastup ili sklopiti mir s njom.
Kad je imala nastup u Splitu, ja nisam išla, ne planiram ići u Beograd, niti ću ikad otići tamo, rekla je Zdenka, koja živi u Turnju kod Zadra. Njezin suprug intervenirao je u razgovor dodavši da se njih dvoje nikada neće pomiriti, a onda je ljutito rekao Zdravki da vas Srbi više nikad neće zvati.

Ipak, Severina ima dobre odnose s drugom sestrom Marijanom, ona nema veze s ovom drugom sestrom Zdenkom. Oko zemljišta u Vukovarskoj ulici u Splitu svađali su se, gdje je izgrađen trgovački centar. Zdenka je rekla da zemljište pripada Vučkovićima, te je očekivala da će se ona uključiti u borbu oko toga, ali dala je Seve da je uopće ne zanima.

Što mislite o njoj, kako izgleda ?!

Inače Severina je u velikoj depresiji jer je prije par dana u sudskom procesu izgubila starateljstvo nad svojim sinom Aleksandrom. Moći će ga viđati samo vikendom od subote do nedjelje ujutro. Otac je preuzeo brigug nad djetetom, te će ga odhraniti i brinuti se o njegovom školovanju. Severinu je ovo i više nego jako pogodilo.

Categories: Vijesti

Leave A Reply