Trenutno Dragana sa porodicom živi u Beču, gde poseduju veličanstveni dvorac. Iako većinu vremena provodi u Beču, i dalje održava čvrstu vezu sa svojim korenima u Srbiji. Kad god ima poslovne obaveze, obavezno poseti Srbiju i upozna svoje fanove. Zaključno, Dragana Mirković je prava inspiracija mnogima, a njen neverovatan talenat i trud svedoči o njenom uspehu. Njena muzika je dirnula srca miliona ljudi, a ona nastavlja da bude uticajna figura u muzičkoj industriji. Uprkos tome što živi u inostranstvu, ona ostaje vezana za svoje korene i nastavlja da bude pravi predstavnik srpske kulture.

Tokom godina, Dragana je ostvarila brojne prekretnice u svojoj karijeri, zasluživši pohvale kritike i divljenje svojih obožavalaca. Njena muzika je dirnula srca miliona ljudi, a ona je postala kultna figura u muzičkoj industriji. Uprkos uspehu, Dragana ostaje skromna i prizemna, i uvek je spremna da pomogne drugima. Dragana Mirković je renomirana pevačica koja je u poslednjih nekoliko decenija izvršila značajan uticaj u muzičkoj industriji. Svojim neverovatnim talentom i vrednim radom etablirala se kao jedna od najuspešnijih pevačica u našoj zemlji. Uprkos tome što već nekoliko godina nije boravila u Srbiji, nastavlja da održava čvrstu vezu sa svojim obožavaocima i obožavaocima.

Dragana je dugi niz godina u braku sa Tonijem Bijelićem, a zajedno imaju sina Marka i kćerku Manuelu. Međutim, postoji jedan intrigantan aspekt njenog privatnog života koji ćemo dalje istražiti. Uprkos tome što ima sestru Dušića Krumov, ne traži publicitet i zaposlena je na Draganinoj televiziji, gde obavlja sve poslove. Fascinantno je primetiti da Dušića nimalo ne liči na Draganu, a nikada nije ni viđena u medijima.

Dragana već duži niz godina sa porodicom boravi u Austriji. Imaju veličanstven zamak koji zaista izaziva strahopoštovanje. Ipak, vredi napomenuti da je pevačica uprkos tome što živi u luksuznom okruženju ostala verna svojim korenima i nije zanemarila porodicu. Kao što smo ranije spomenuli, njena sestra brine o svemu kada Dragana ili njen muž nisu tu. Bacite pogled na izgled pjevačeve sestre i podijelite svoje mišljenje u odjeljku za komentare.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here