Svi su dobro upućeni ko je pobjednik Zadruge 4, radi se naravno o Nadici Zeljković koja je inače i majka Kije Kockar. Ona je cijeli svoj radni vijek provela u kafani u Zrenjaninu, a rekla je kako planira i poslije pobjede u Zadruzi da i dalje radi u toj kafani, iako je zaradila dosta novca da može uživati kvalitetno u svom životu.

Lokal koji je otvoren još prije 30 godina, a od prog dana tu radi Nadica, vlasnik restorana se zove Nenad Cvijanović, koji nikada nije želio eksponirat se u javnosti, on nije dozvoljavao ni novinarima da fotografišu njegov lokal, ali je ipak na kraju jedva uspio pristati na razgovor.

Pričao je on tom prilikom o saradnji koju je imao sa Nadicom, rekao je da ju je prije 25 godina mislio otpustiti, rekao je kako je Nadica danas i dalje zvanična radnica njegovog lokala, pošto su se dogovorili tako prije nego ode u Zadrugu, bez obzira koliko se ona tamo zadrži.

Dodao je kako ona tolike godine radi kod njega, njoj su uvijek otvorena vrata, a na njoj je da odluči da li će se vratiti na posao ili neće, i prema njegovom mišljenju, on misli da se neće vratiti, pošto je zaradiila toliko novca pobjedom, pa je nekako i logičan slijed da ne dođe na posao.

Ona je proslavila pred ulazak u Zadrugu 30 godina rada u ovom objektu, prijašnji vlasnik a i Nadica znaju da ona ne bi radila tu kad je on preuzeo prije 26 godina ovaj lokal, on je želio da ima mušku ekipu konobara, ali nakon nedjelju dana, rekao sam kumu da ona ode, međutim on nikad to nije dao. Nadica je mnogo vrijedna žena, veliki borac, uvidio sam vremenom da kup je bio u pravu.

Advertisement